Runa

DON'T BE LIKE THE REST, DARLING

 • Publisert: 28.06.2016, 15:33
 • Kategori: Let's talk
 • I andreklasse på barneskolen, så presterte jeg altså en grå joggedress og rosa støvler på klassebildet. Helt til 6.klasse elsket jeg fargen GRÅ, møtte du meg på senteret, på skole eller på handballtrening så var det grått jeg hadde på meg. Hun ene søsteren min (forbilde mitt på den tiden, vel og merke)  introduserte meg for dongeritights, og da bynte jeg å tenke "shit...blå bukse som kjennes deilig ut! så fiint" - og BAM så var min grå boble ødelagt. Jeg som den rare tenåringen med pannelugg var jo heeelt amazed over at noen annet en GRÅTT faktisk kunne være FINT, og jeg bynte jo å gå i vanlig bokse der det var blått, grått, svart og hvitt. Etter ungdomsskolen endret jeg mer, og nå kjører jeg på med alt av farger - folk kan se stygt på meg fordi herriguud dette kunne bestemor hatt på seg - og når jeg studerer noen av toppene mine skikkelig, så er det jo noe som eldre kanskje ville valgt. Jeg ELSKER mønster, farger, blomstrer og det som er litt mindre brukt. Jeg har i alle år hørt "hvordan ER det du kler deg?", og det preger meg egentlig en del. Jeg klarer ikke å gå i det jeg vil, men endrer meg egentlig gradvis mer og mer der jeg har gått fra grått til gult&blått. 

  Finnes det egentlig nooen som ikke bryr seg ett sekund om hva andre mener om seg? Kjenner selv at ofte kunne jeg ikke brydd meg mindre om andres meninger om meg, men alt-i-alt så kjenner jeg jo på det til syvende og sist. 
   

 • Publisert: 28.06.2016, 15:33
 • Kategori: Let's talk
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Turid

  28.06.2016 kl.16:08

  Så kjekt at du begynte å bruke farger tilslutt da :D

  Kaja Jeanette

  28.06.2016 kl.19:25

  Jeg skulle ønske jeg ikke brydde meg om hva andre tenkte eller sa om meg, men det er ikke sant.. Jeg har i likhet med deg blitt veldig preget av hva andre måtte mene og tenke om meg.. Trist, men sant :/

  Egentlig litt dumt at alle ikke bare kan få være som de vil!!!

  Therese Bråthen <3

  28.06.2016 kl.23:23

  Syns ikke du skal bry deg i det hele tatt! :) Bruk akkurat de klærne du vil, å bruk akkurat hvordan farger du vil, det er jo det som gjør deg til deg! :)

  Jeg har alltid hatt svart hår så og si, men nå for noen uker siden så ble håret mitt plutselig Lilla. Jeg var drit lei av folk som mente jeg ikke kunne være meg selv, å det føler jeg at jeg er nå 100%

  Skriv en ny kommentar

  hits