Runa

Gjesteinnlegg!

 • Publisert: 19.04.2016, 13:31
 • Kategori: Gjesteinnlegg, love
 • Heihei! My name is San, San Slinning 8-) Haha, tuller. Mitt navn er Sandra Slinning, en av Runas bedre halvdeler (hvertfall fra mitt synspunkt), hehe. Jeg bestemte meg da for å lage et innlegg til Runa, der jeg forteller litt om meg selv og litt om Runa.

  Mitt navn er som sagt Sandra Slinning, jeg er 17 år og kommer fra Ålesund. Jeg er for det meste positiv, men om det er noe som treffer en knapp i meg, da er 3 verdenskrig løs. Det kjenner de fleste av vennene og familien min nok til. ;-) Men anygays, på fritiden jobber jeg på en skjermet avdeling for eldre, jeg har nettopp blitt medlem av et treningssenter (utrolig nok..), jeg er med venner og min aller beste kjærste. Jeg studerer også en linje kalt "helsefagarbeider" og skal i lærling i to år etter sommeren. MEN, planen min er å bli sossionom, om jeg klarer det, hehe, det var noe annet. 

  Runa er en jente som det er umulig å ikke bli glad i. Hun er alltid positiv (med mindre ting ikke går hennes vei), hun er alltid støttende og hun er en av de vennene du kan ringe midt på natta å klage over kjærsten, katten eller hva som helst! Jeg og Runa har vært bestevenner i litt over et år nå, å jeg angrer ikke et sekund. Vi var veldig awkard i begynnelsen, da var det kun snakking om været, mat og veldig kjedlige ting, haha. Men det tok ikke lang tid før vi ble bedre kjent og da snakket begge som en foss om alt mulig rart. Det beste i vennskapet våres er helt klart humoren! Husker så godt at hun ringte meg i praksis tiden vår (der hun var i Barnehage), å hadde full panikk over at hun var ALT for sent til jobb. Mens jeg, en god venn som jeg er, bare lo meg ihjel å tok det helt chill. 

  Det er da helt klart Runa som er den "ansvarlige" av oss. Det er alltid hun som gir meg mat på fest, skaffer sjofør hjem, legger planer osv. MEN, jeg kan ikke la vær å nevne Tom. Tom er vår tredje del, vi er da en lite gruppe av reatards som kaller oss selv for "Viivet". Vi finner på mye rart og humoren er der hele tiden! 

  MEN, nå skal jeg avslutte dette innlegget og gå tilbake til timen, hehe.

  -Sandra. 8-)
   
   

 • Publisert: 19.04.2016, 13:31
 • Kategori: Gjesteinnlegg, love
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits