Runa

Hvorfor RUFUS?

 • Publisert: 18.04.2016, 17:47
 • Kategori: Blogg
 • Det er faktisk ei vennine, eller faktisk flere, som spørr om dette her - haha, jeg syntes dette er veldig morsomt og tenkte jeg kunne ta det i ett blogginnlegg. Rufus er russenavnet mitt, og «kallenavnet mitt», eller folk sier Runa, ruuf og rufus - haha, me love!

  Vell, i fjor på VG1 møtte jeg ei jente i parallellklassen helt tilfeldig sammen med noen felles venner på moa - og jeg vettu skulle leke kul og  prøvde å «bryte isen», så jeg tror at setningen «jaa, du går i den andre klassen, du!» kom frem. «Bryte isen» du liksom.. dette ble jo bare enda mer kleint, ikke rart man ikke får venner -  MEEEN one day! One day møtte jeg henne på busstoppet etter skolen var ferdig, og hun startet jo en samtale som faktisk bare brøt isen, eller - den sprakk isen vertfall litt. Vi snakket, diskuterte litt og var plutselig sammen i friminuttene.
  I klassen hadde jeg fått noen venner, og en av de som var «close» ble med oss to på moa en dag etter skolen - og det endte med at vi alle tre ble utrolig gode venner!

  Vi startet å henge sammen ën gang i uka fast - og BAM, bestevenner next. Vi var sammen på skolen, holdt kontakt og plutselig en dag kom hun ene og bare «hey tom!», noen kom på at det endte med «heii San» (så tørr humor som jeg har, så digger jeg jo det kallenavnet siden det blir «heisann»). Jeg ble litt småsjalu inntil jeg fikk mitt eget lille kallenavn (haha!), og da bare ble det plutselig Rufus. Vi er da den lille vennegjengen som enda er sammen, og leker råkule med å kalle oss #VIIIVET på alle bilder som blir tatt, og har enda desse navnene - derfor ble det da russenavnet mitt. Så litt har det å bety.

  Gjennom VG1 og tiden til nå så har disse to hjulpet meg så mye gjennom tykt og tynt, og vi har hatt så mange pointless samtaler med latter og glede - så det å gå inn i en russetid med de to, og andre folk som har kommet meg så utrolig close den siste tiden blir utrolig bra! Trodde lenge at å være i denne byen skulle bli kjipt og ensomt, men når man møter folk som DESSE..daa blir ting bra. <3

  Så det var den store grunnen for at jeg er oppkalt etter en nakenrotte fra disney - fordi jeg møtte disse to og bare hadde alle disse samtalene om alt og ingenting.

 • Publisert: 18.04.2016, 17:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits